2 Dagen vergaderen direct aan het strand in Zeeland

Bij dit 2-daags vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Gebruik van plenaire vergaderzaal
  • Gebruik draadloos internet (WIFI) BGN/A 750MBs!
  • Dagelijks koffie, thee en een lekkernij bij aanvang van de vergadering
  • Koffie, thee, ijswater en mints tijdens de vergadering/cursus
  • Gebruik van flip-over (tevens whiteboard) met voldoende papier, stiften en toolkit
  • Voldoende papier en pennen
  • 2x een uitgebreide en licht verteerbare lunch met een frisse salade, soep en een warme snack
  • Namiddag vergadersnack (tijdstip in nader overleg) aan de hotelbar of op het buitenterras
  • 1 Overnachting in een luxe hotelkamer (eigen 2-persoonskamer) met buitenterras
  • 1 x deelname aan het uitgebreide ontbijtbuffet in restaurant Zeeuws Verlangen
  • 1x menu Zeeuws Verlangen (een 3-gangen keuzediner, bereid met dagverse Zeeuwse producten - keuze uit vis, vlees of veggy) – kortom een culinaire aanrader!

  Prijs: € 199,50 per persoon
  Minimum aantal personen is 10.
  Bij minder dan 10 personen wordt een toeslag van € 5,00 pp berekend.

  *Tarieven van activiteiten en eventuele andere extra’s  worden naar gelang uw keuze vrijblijvend geoffreerd.
  De prijs van dit 2-daagse vergaderarrangement aan het strand in Zeeland is geldig tot en met 31 december 2023.

Vergaderen met een inspirerend uitzicht over het water

Direct onder de duinen van Renesse ligt dit moderne en gastvrije Resort. Voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst bij Resort Land & Zee bent u verzekerd van de volgende onderscheidende voordelen; goede bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheid, moderne opzet, gastgerichte service, super snelle gratis WIFI (tot 750 MBs) en een uiterst vriendelijke prijsstelling.

Hotelkamers

Het hotel beschikt over 32 kamers en 16 externe hotelstudio’s. Iedere kamer is licht en modern ingericht en beschikt over een eigen buitenterras met meubilair. In het gehele hotel is WIFI (gratis). De kamers op de noordzijde hebben een mooi uitzicht over de Noordzee duinen, de zuidelijke kamers hebben uitzicht over de waterpartij "De Graevelinge" en het aangrenzende natuurpark van het resort.

2 Moderne vergaderzalen

  Resort Land & Zee beschikt over 2 vergaderzalen, welke te combineren zijn tot 1 grote zaal. De vergaderzalen kenmerken zich door lichte kleuren, veel lichtinval door de ramen welke van de vloer tot aan het plafond reiken. Een fabuleus uitzicht over de in ere herstelde zeearm “de Graevelinge”, ‘het prikkelt en stimuleert mensen tot anders denken. De zalen beschikken over alle mogelijke audiovisuele middelen en een klimaatbeheerssysteem. Voor grotere groepen is het mogelijk exclusief gebruik te maken van alle vergaderruimtes inclusief het restaurant.

Het Restaurant

Het restaurant wordt met haar terras tot één van de mooiste plaatsen van het hotel gerekend. Het is dan ook een schitterende ambiance om optimaal van het fascinerende uitzicht op het water te genieten. En zeelucht maakt hongerig! Restaurant Zeeuws Verlangen is dan ook de ideale plek om te genieten van het uitgebreide ontbijt of de creatieve maaltijden de koks. Uiteraard houden wij rekening met diëten, serveren wij vegetarische gerechten en wordt u bediend door vriendelijke en gastvrije medewerkers.

Vergaderbreaks ... 100 meter lopen en u bent op het strand!

  Een break ... , 100 meter lopen en u bent op het strand. 's Morgens vergaderen en 's middags na de lunch iets cultureels, actiefs of creatiefs gaan doen. Wij regelen alles tot in de puntjes voor u!

  Resort Land en Zee beschikt over een eigen outdoor terrein. Het terrein ligt aan de waterpartij, tegenover de kamers en de zalen. U bent snel omgekleed en u verliest geen kostbare tijd. De activiteiten worden uitgevoerd in samenwerking met gerenommeerde buitensportbedrijven uit de directe omgeving.

  Activiteiten op het outdoorterrein: Teambuildingsactiviteit "Eerst zien dan geloven". De deelnemers leggen een parcours af, over water, door een doolhof en door smalle doorgangen. Sommigen zijn geblinddoekt en andere kunnen niet spreken. Hoe gaan ze met deze opdracht om? Hoe bedwingen ze het parcours? De duur is ongeveer 1 uur.

  Andere mogelijke activiteiten op het outdoorterrein zijn: Yoga op een eiland in het water, brug bouwen over het water, vlot bouwen en varen, boogschieten en volleybal.

  Activiteiten op strand tegenover het hotel of in de omgeving: Powerkiten, blowkarten, kitebuggyen, duiken in het Grevelingenmeer, vliegeren, zeilen en ribvaren.

8.5 | 2 reviews

Reviews van gasten

rian Aarts

8

Het was een goede locatie met een goede service / bediening.

Udo Gundlach

9

Prima geregeld!!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Familiekamers
 • Mindervalide kamers
 • Speelparadijs

Onze partner

Congres- en vergaderlocatie in Renesse

Voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst bij bent u bij deze congres- en vergaderlocatie in Renesse verzekerd van de volgende onderscheidende voordelen; goede bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheid, moderne opzet, gastgerichte service, super snelle gratis WIFI (tot 750 MBs) en een uiterst vriendelijke prijsstelling.

De Locatie

Het restaurant Zeeuws Verlangen verzorgt een royaal ontbijt, een uitgebreide lunch en een culinair 3-gangen diner (bereid met Zeeuwse dagverse producten). 's Avonds gezellig met collega's informeel genieten aan de sfeervolle hotelbar of op het buitenterras aan het water.


Op Schouwen-Duiveland, verscholen achter de duinen van het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer, ligt aan de mond van de Brouwersdam deze vergaderlocatie. In deze bijzondere wateromgeving spot je een zeehond, zie je een ree en geniet je van de prachtige zonsondergangen. Met het strand op zo'n 100 meter afstand, slaap je 's avonds op het ritme van het geruis van de zee.

Congreszaal en vergaderzalen

Deze congres- en vergaderlocatie Resort Land & Zee beschikt over 2 vergaderzalen, welke te combineren zijn tot 1 grote zaal. De vergaderzalen kenmerken zich door lichte kleuren, veel lichtinval door de ramen welke van de vloer tot aan het plafond reiken. Een fabuleus uitzicht over de in ere herstelde zeearm de Graevelinge”, ‘het prikkelt en stimuleert mensen tot anders denken.

Hotelkamers

Tijdens een meerdaags verblijf wordt er overnacht in de moderne ingerichte hotelkamers welke een fraai uitzicht bieden over ons binnenwater de Graevelinge of de duinen. De locatie beschikt over 32 hotelkamers en 16 externe hotelstudio’s.